Betaal mogelijkheden

 

In onze salon kunt u cash betalen of u kunt betalen via onze mobiele pinautomaat.

 

In onze webshop kunt u vooraf betalen kan via iDeal, creditcard of overschrijving.

 

iDeal is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Hieraan doen ABN AMRO (voorheen ook Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, Rabobank, ING, SNS Bank, SNS Regiobank en Triodos Bank mee. Bij creditcardbetaling accepteren wij Visa en Mastercard.

 

Betaling per overschrijving houdt in dat u het bedrag handmatig overmaakt op een later tijdstip. Uw bestelling wordt verzonden op het moment dat uw betaling bij ons binnen is. Houd rekening met een termijn van 3 tot 5 werkdagen voordat uw betaling bij ons binnen is.

 

Bij alle betaalmethoden via onze webshop maken wij gebruik van Buckaroo. Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Uw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als Buckaroo uw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft krijgen wij een akkoord en verwerken wij uw bestelling. U krijgt via e-mail een orderbevestiging. Het is daarom belangrijk dat u het goede e-mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij uw order hebben ontvangen. Alle creditcard informatie wordt niet opgeslagen in een database en na gebruik direct verwijderd uit onze administratie. Creditcards worden gecontroleerd door de internetkassa Buckaroo. In sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW en verzendkosten